El butlletí del mes de maig arriba amb termes de teletreball, ocells, gestió universitària, etc.

butlletí del TERMCAT

Ja podeu consultar el butlletí d'informació del TERMCAT del mes de maig.

El butlletí presenta una selecció de les notícies difoses des del Centre de Terminologia en el mes en curs, i també un recull dels comentaris terminològics relatius a l'actualitat publicats en aquest període.

En l'edició d'aquest mes de maig es destaquen dues infografies interactives, l'una dedicada als termes del teletreball i l'aprenentatge en línia, i l'altra relativa a la classificació dels ocells passeriformes. També hi tenen espai notícies relatives a la nova edició de la Nomenclatura de gestió universitària i a la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya de nous termes normalitzats.

Pel que fa als apunts, hi trobareu textos referits al terme president de la Generalitat, a les pipes o llavors de gira-sol, al terme natiu digital i als termes relatius a la declaració de renda.

El butlletí és l'eina més adequada per estar al dia de totes les novetats d'interès terminològic. Si el voleu rebre a la vostra bústia de correu, només cal que ho indiqueu en el formulari de registre del web.