Back to top
esqueixada de llom de bacallà amb oli d'oliva verge esqueixada de llom de bacallà amb oli d'oliva verge

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  esqueixada de llom de bacallà amb oli d'oliva verge
  • es  esqueixada de lomo de bacalao con aceite de oliva virgen (ensalada de bacalao desmigado)
  • fr  esqueixada de filet de morue à l'huile d'olive vierge (salade de morue effilochée)
  • it  esqueixada di filetto di baccalà con olio extravergine d'oliva (insalata di baccalà sfilacciato)
  • en  loin of cod esqueixada with virgin olive oil (shredded cod salad)
  • de  Stockfischlenden-Esqueixada mit kaltgepresstem Olivenöl (Salat mit zerstoßenem Stockfisch)

<Plats a la carta. Entrants i amanides>