Back to top
ànec de pagès amb puré de castanyes, moniatos i naps ànec de pagès amb puré de castanyes, moniatos i naps

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  ànec de pagès amb puré de castanyes, moniatos i naps
  • es  pato de corral con puré de castañas, boniatos y nabos
  • fr  canard de basse-cour à la purée de marrons, aux patates douces et aux navets
  • it  anatra genuina con purè di castagne, patate americane e rape
  • en  free-range duck with chestnuts purée, sweet potatoes and turnips
  • de  Landente mit Püree aus Kastanien, Süßkartoffeln und Rüben

<Plats a la carta. Carn>