Back to top
pebrots del piquillo amb tonyina i anxoves pebrots del piquillo amb tonyina i anxoves

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  pebrots del piquillo amb tonyina i anxoves
  • es  pimientos del piquillo con atún y anchoas
  • fr  poivrons del piquilllo au thon et aux anchois (petits poivrons rouges légèrement piquants)
  • it  peperoni del piquillo con tonno e acciughe (peperoni rossi piccanti)
  • en  piquillo peppers with tuna fish and anchovies (small, red, hot peppers)
  • de  Piquillo-Paprikaschoten mit Thunfisch und Anchovis (rote, scharfe Paprikaschoten)

<Plats a la carta. Entrants i amanides>