Back to top
valencià (suc de taronja amb gelat de vainilla) valencià (suc de taronja amb gelat de vainilla)

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  valencià (suc de taronja amb gelat de vainilla)
  • es  valenciano (zumo de naranja con helado de vainilla)
  • fr  valencien (jus d'orange à la glace à la vanille)
  • it  valencià (succo d'arancia con gelato alla vaniglia)
  • en  Valencian (orange juice with vanilla ice cream)
  • de  Valencianer (Orangensaft mit Vanilleeis)

<Plats a la carta. Postres>