Back to top
Torna al llistat dels Diccionaris en Línia

Terminologia de gestió de la qualitat

Terminologia de gestió de la qualitat - Presentació

© Autoria: TERMCAT, Centre de Terminologia; Realiter
© Edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2019 (Primera edició: 2010)

 

Aquest diccionari recull més de 140 termes, procedents de la Norma UNE-EN ISO 9000:2015 Sistemes de gestió de la qualitat. Principis bàsics i vocabulari. Tots els termes presenten les denominacions equivalents en català, castellà, francès, gallec, italià, portuguès, romanès i anglès, amb els indicadors de categoria lèxica corresponents.

Des de la pestanya Consulta de termes, es pot o bé accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) i desplegar les fitxes, o bé  fer directament al quadre Text de la consulta cerques simples o avançades (en qualsevol dels idiomes del diccionari).

El diccionari s’ha elaborat en el marc de Realiter (Xarxa Panllatina de Terminologia), que té com a objectiu afavorir el desenvolupament de les llengües romàniques. La coordinació del projecte ha anat a càrrec del TERMCAT, que ha facilitat la nomenclatura de partida en català, castellà, francès i anglès.
 

Equip de treball

 

Autoria:

Realiter    

 

Edició:

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; REALITER. Terminologia de gestió de la qualitat [en línia]. 2a ed. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2019. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/113/>

 

Darrera actualització: 28-05-2019