Back to top
Torna al llistat dels Diccionaris en Línia

Diccionari d’otorrinolaringologia

Diccionari d’otorrinolaringologia - Presentació

© Autoria i edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2012
Amb el suport de: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Departament de Salut

 

Aquest diccionari aplega vora 1.100 termes de l’àmbit de l’otorrinolaringologia, corresponents a cinc àmbits temàtics: otologia, rinologia, faringologia, laringologia i  disciplines connexes. En presenta les denominacions i la definició en català, els equivalents en castellà i anglès i, si escau, els termes anatòmics internacionals.

Es tracta de la versió en línia del Diccionari d’otorrinolaringologia, elaborat l'any 2001 pel TERMCAT amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració dels especialistes Pere Abelló, Miquel Quer i Josep Maria Fabra, de la Universitat Autònoma de Barcelona (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau) i de la Societat Catalana d'Otorrinolaringologia.

Aquesta edició en línia correspon a una segona edició actualitzada i ampliada, que s’ha elaborat gràcies al suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i l’assessorament de Montserrat Bonet, de la Universitat de Barcelona.

 

Equip de treball
Introducció
Arbre de camp
Bibliografia

 

Autoria i edició:

TERMCAT

 


Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari d'otorrinolaringologia [en línia]. 2a ed. act. i ampl. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2012. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/148/>

 

Darrera actualització: 05-10-2023