Back to top

Diccionari d'infermeria - Presentació

© Autoria i edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2008
Amb el suport de: Govern d’Andorra. Ministeri de Cultura; Generalitat de Catalunya. Departament de Salut
Amb la col·laboració de: Consell de Col·legis de Diplomats en Infermeria de Catalunya; Comissió per a la Normalització del Català en l’Àmbit de la Infermeria (NORCAI); Col·legi Oficial d’Infermeria de Barcelona

 

Aquest diccionari recull prop d'un miler de termes de l'àmbit de la infermeria, considerats els més rellevants des d'un punt de vista actual, amb les denominacions i la definició en català i amb els equivalents en castellà, francès i anglès i, sovint, notes contextuals.

Es tracta de la versió en línia del Diccionari d'infermeria, obra elaborada pel TERMCAT amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i el Govern d'Andorra, amb la col·laboració del Consell de Col·legis de Diplomats en Infermeria de Catalunya, la NORCAI i el Col·legi Oficial d'Infermeria de Barcelona, i coeditada pel TERMCAT i LID.

Des de la pestanya "Consulta de termes", es pot o bé accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) i desplegar les fitxes, o bé fer directament al quadre "Text de la consulta" cerques simples o avançades (en qualsevol dels idiomes del diccionari).


Equip de treball
Presentació
Introducció
Arbre de camp
Annex. Diagnòstics infermers
Bibliografia

 

Autoria i edició:

TERMCAT

 

Amb el suport de:

Govern d'Andorra          Departament de Salut

 

Amb la col·laboració de:

Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya  Comissió per a la Normalització del Català en l’Àmbit de la Infermeria (NORCAI)     Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari d'infermeria [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2008. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/34/>

 

Darrera actualització: 15-12-2023