El TERMCAT participa a Copenhaguen en una jornada internacional dedicada als bancs nacionals de terminologia

Jornada a Copenhaguen

Coincidint amb la Conferència de Terminologia Nordterm 2019 a Copenhaguen, el TERMCAT ha participat aquest divendres 14 de juny a TERMINTRA II, un taller internacional sobre bancs nacionals de terminologia organitzat per l’Associació Europea de Terminologia i que s'ha dut a terme a la Universitat de Copenhaguen. La qüestió dels bancs nacionals de dades ha esdevingut a Europa un dels aspectes més rellevants en l’àmbit terminològic i són molts els estats que actualment estan treballant en la seva creació o actualització.

TERMINTRA ha acollit representants de bancs de dades de tot Europa (Suècia, Finlàndia, Dinamarca, Eslovènia, Noruega, Irlanda, Catalunya, Lituània, Croàcia...), que han debatut aspectes relacionats amb els usuaris, els continguts i la tecnologia. El TERMCAT hi ha participat amb la ponència User communities & communications platforms: Cercaterm, Catalan national termbank, portals and the new site, a càrrec de la terminòloga Sandra Cuadrado.

En el marc de la conferència també ha tingut lloc la segona reunió anual de l’equip directiu de l’Associació Europea de Terminologia. El TERMCAT és responsable de la secretaria executiva i la tresoreria d’aquesta Associació.