Realitat virtual i realitat augmentada: equipament i tècniques

Presentem en aquesta infografia interactiva una vintena dels termes propis de la realitat virtual i la realitat augmentada. Concretament, s’hi recullen termes referits a l’equipament i a les tècniques que es fan servir en aquest àmbit.

Cada terme ofereix un enllaç a l’entrada corresponent de la Terminologia de la realitat virtual i la realitat augmentada, publicada recentment, fruit de la col·laboració entre el TERMCAT i experts procedents d'empreses del sector digital i de l'Administració, per mitjà de la Fundació i2CAT i del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya.

Autoria:

TERMCAT

 

Si heu de citar aquest material:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Realitat virtual i realitat augmentada: Equipament i tècniques [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2021. 2 infografies.
<https://www.termcat.cat/ca/recursos/productes-multimedia/realitat-virtual-i-realitat-augmentada-equipament-i-tecniques>

(Recomanem la visualització d'aquest material amb els navegadors Chrome, Firefox o Edge; en algunes versions de l'Explorer no es veu bé. Al peu de la imatge teniu l'opció de descarregar la versió en pdf d'aquest material.)