Noves estades de pràctiques al TERMCAT

imatge dels estadants

Entre els serveis que ofereix el TERMCAT hi ha l'acollida d'estadants en pràctiques de disciplines associades a la seva activitat com a Centre de Terminologia. En les darreres setmanes s'ha acollit tres estudiants de diferents especialitats.

Per una banda, ha fet les seves pràctiques Laia Pujol, del Grau en Traducció, Interpretació i Llengües Aplicades de la Universitat Oberta de Catalunya, que ha col·laborat en un projecte de terminologia sobre alletament matern fent tasques de buidatge de termes, compleció d’equivalents en altres llengües, redacció de definicions i revisió i actualització de termes.

Per una altra banda, Ana Oliveros, estudiant del Grau en Multimèdia de la Universitat Oberta de Catalunya, està col·laborant en projectes de comunicació i de difusió de la terminologia.

I Martí Romaguera, estudiant del Postgrau de Correcció i Assessorament Lingüístic de la Universitat Autònoma de Barcelona, col·labora en projectes relacionats amb la terminologia dels additius alimentaris, de la ciberseguretat i dels aparells i dispositius mèdics.