Back to top
Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Glossari de sabors del món [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2015-2025. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/201/>

  • ca  fondue xinesa, n f
  • es  caldero mongol, n m
  • es  fondue china, n f
  • es  hot pot, n m
  • es  huoguo, n m
  • es  olla mongola, n f
  • fr  fondue chinoise, n f
  • fr  fondue mongolienne, n f
  • fr  pot mongolien, n m
  • en  Chinese fondue, n
  • en  Chinese hot pot, n
  • en  fire pot, n
  • en  hot pot, n
  • en  huoguo, n
  • en  steamboat, n
  • zh  huǒguō, n

<Gastronomia>

Definición
Plat de la cuina xinesa consistent en un brou calent, servit a taula dins una olla muntada sobre un fogonet, en la qual els comensals van coent menges diverses, generalment verdura, pasta, marisc, carn o peix, que amaneixen tot seguit amb salses o altres ingredients.