fondue xinesa
fondue xinesa
La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Glossari de sabors del món [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2015-2025. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/201/>
- ca fondue xinesa, n f
- es caldero mongol, n m
- es fondue china, n f
- es hot pot, n m
- es huoguo, n m
- es olla mongola, n f
- fr fondue chinoise, n f
- fr fondue mongolienne, n f
- fr pot mongolien, n m
- en Chinese fondue, n
- en Chinese hot pot, n
- en fire pot, n
- en hot pot, n
- en huoguo, n
- en steamboat, n
- zh huǒguō, n
<Gastronomia>
Definició
Plat de la cuina xinesa consistent en un brou calent, servit a taula dins una olla muntada sobre un fogonet, en la qual els comensals van coent menges diverses, generalment verdura, pasta, marisc, carn o peix, que amaneixen tot seguit amb salses o altres ingredients.