Back to top
cap de partida d'entrants calents cap de partida d'entrants calents

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

AGÈNCIA CATALANA DE TURISME; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari de turisme [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2022-2023. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/312>

  • ca  cap de partida d'entrants calents, n m, f
  • es  jefe de partida entremesero | jefa de partida entremesera, n m, f
  • fr  entremetier | entremetière, n m, f
  • fr  entremétier | entremétière, n m, f
  • fr  entremettier | entremettière, n m, f
  • en  entremetier, n
  • en  vegetable chef, n
  • en  vegetable cook, n
  • en  vegetable-cook, n
  • de  Beilagenkoch | Beilagenköchin, n m, f
  • de  Entremetier, n m

<Turisme > Gastronomia i restauració>

Definición
Cap de partida responsable de la preparació de sopes, cremes, consomés, verdures, ous, arrossos, pastes alimentàries, llegums i entremesos.