Back to top
amanida de carpaccio de gambes amb vinagreta de tòfona amanida de carpaccio de gambes amb vinagreta de tòfona

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de carpaccio de gambes amb vinagreta de tòfona
  • es  ensalada de carpaccio de gambas con vinagreta de trufa
  • fr  salade de carpaccio de crevettes roses à la vinaigrette de truffe
  • it  insalata di carpaccio di gamberi con vinaigrette al tartufo
  • en  shrimps carpaccio salad with truffle vinaigrette
  • de  Salat mit Garnelencarpaccio und Trüffelvinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>