Back to top
carpaccio de bacallà fumat amb pebrot escalivat carpaccio de bacallà fumat amb pebrot escalivat

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  carpaccio de bacallà fumat amb pebrot escalivat
  • es  carpaccio de bacalao ahumado con pimientos asados
  • fr  carpaccio de morue fumée aux poivrons rôtis
  • it  carpaccio di baccalà affumicato con peperoni arrostiti
  • en  carpaccio of smoked cod with roast peppers
  • de  Carpaccio vom geräucherten Stockfisch mit gerösteten Paprikaschoten

<Plats a la carta. Entrants i amanides>