Back to top
amanida verda amb salmó marinat amb anet i pebre de Sichuan amanida verda amb salmó marinat amb anet i pebre de Sichuan

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida verda amb salmó marinat amb anet i pebre de Sichuan
  • es  ensalada verde con salmón marinado al eneldo y a la pimienta de Sichuan
  • fr  salade verte au saumon mariné à l'aneth et au poivre de Sichuan
  • it  insalata verde con salmone marinato all'aneto e pepe di Sichuan
  • en  green salad with salmon marinated with dill and Szechuan pepper
  • de  grüner Salat mit Lachs in Dill-Sichuanpfeffer-Marinade

<Plats a la carta. Entrants i amanides>