Back to top
cabrit al forn amb esqueixada de moixama cabrit al forn amb esqueixada de moixama

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  cabrit al forn amb esqueixada de moixama
  • es  cabrito al horno con esqueixada de mojama (ensalada de mojama)
  • fr  chevreau au four à l'esqueixada de thon séché (salade de thon séché)
  • it  capretto al forno con esqueixada di tonno essiccato (insalata di tonno essiccato)
  • en  baked kid with dried salted tuna esqueixada (salted tuna salad)
  • de  Zickel aus dem Ofen mit Trockenthunfisch-Esqueixada (Salat mit luftgetrocknetem Thunfisch)

<Plats a la carta. Carn>