Back to top
entrecot de Girona amb salsa de mostassa entrecot de Girona amb salsa de mostassa

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  entrecot de Girona amb salsa de mostassa
  • es  entrecot de Gerona con salsa de mostaza
  • fr  entrecôte de Girona à la sauce de moutarde
  • it  entrecôte di Girona con salsa alla mostarda
  • en  entrecôte from Girona with mustard sauce
  • de  Entrecôte aus Girona mit Senfsauce

<Plats a la carta. Carn>