Back to top
entrecot de vedella amb salsa de ceps entrecot de vedella amb salsa de ceps

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  entrecot de vedella amb salsa de ceps
  • es  entrecot de ternera con salsa de setas de Burdeos
  • fr  entrecôte de veau à la sauce de cèpes
  • it  entrecôte di vitello con salsa ai funghi porcini
  • en  veal entrecôte with wild mushroom sauce
  • de  Entrecôte aus Girona mit Steinpilzsauce

<Plats a la carta. Carn>