Back to top
encenalls d'espatlla de cabrit amb verduretes sobre coulis de moniato encenalls d'espatlla de cabrit amb verduretes sobre coulis de moniato

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  encenalls d'espatlla de cabrit amb verduretes sobre coulis de moniato
  • es  virutas de paletilla de cabrito con verduritas sobre coulis de boniato
  • fr  copeaux d'épaule de chevreau aux petits légumes sur coulis de patate douce
  • it  scaglie di spalla di capretto con verdurine su coulis di patata americana
  • en  shoulder of kid shavings with tiny vegetables on sweet potato coulis
  • de  Zickelschulterstreifen mit Gemüse auf Süßkartoffel-Coulis

<Plats a la carta. Carn>