Back to top
estofat de porc senglar amb fines herbes estofat de porc senglar amb fines herbes

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  estofat de porc senglar amb fines herbes
  • es  estofado de jabalí a las finas hierbas
  • fr  ragoût de sanglier aux fines herbes
  • it  stufato di cinghiale alle erbe aromatiche
  • en  wild boar stew with fine herbs
  • de  Wildschweineintopf mit feinen Kräutern

<Plats a la carta. Carn>