La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca ou de corral escumat amb Parmentier de botifarra negra i creïlla
- es huevo de corral con Parmentier de butifarra negra y patata
- fr oeuf de basse-cour poché au Parmentier de boudin noir et de pomme de terre
- it uovo di gallina ruspante in camicia con Parmentier di sanguinaccio e patata
- en poached free-range egg with Parmentier of blood sausage and potato
- de pochiertes Ei vom Freilaufhuhn mit Blutwurst-Kartoffel-Parmentier
<Plats a la carta. Entrants i amanides>