Back to top
ou de corral escumat amb Parmentier de botifarra negra i creïlla ou de corral escumat amb Parmentier de botifarra negra i creïlla

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  ou de corral escumat amb Parmentier de botifarra negra i creïlla
  • es  huevo de corral con Parmentier de butifarra negra y patata
  • fr  oeuf de basse-cour poché au Parmentier de boudin noir et de pomme de terre
  • it  uovo di gallina ruspante in camicia con Parmentier di sanguinaccio e patata
  • en  poached free-range egg with Parmentier of blood sausage and potato
  • de  pochiertes Ei vom Freilaufhuhn mit Blutwurst-Kartoffel-Parmentier

<Plats a la carta. Entrants i amanides>