Back to top
carré de xai amb estragó i cebetes glacejades amb mel i romaní carré de xai amb estragó i cebetes glacejades amb mel i romaní

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  carré de xai amb estragó i cebetes glacejades amb mel i romaní
  • es  carré de cordero al estragón y cebollitas glaseadas con miel y romero
  • fr  carré d'agneau à l'estragon et petits oignons glacés au miel et au romarin
  • it  carré d'agnello al dragoncello e cipolline glassate con miele e rosmarino
  • en  rack of lamb with tarragon and baby onions glazed with honey and rosemary
  • de  Rippenstück vom Lamm mit Estragon und mit Honig und Rosmarin glacierten Jungzwiebeln

<Plats a la carta. Carn>