Back to top
pa de coca amb pernil de celler pa de coca amb pernil de celler

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  pa de coca amb pernil de celler
  • es  pan de coca con jamón de bodega
  • fr  fougasse au jambon bodega (maturé dans une cave)
  • it  focaccia con prosciutto de bodega (stagionato in cantina)
  • en  dough bread with bodega ham (matured in a cellar)
  • de  Fladenbrot mit Bodega-Schinken (im Weinkeller gereift)

<Plats a la carta. Entrants i amanides>