Back to top
rellom de porc ibèric amb crema de pernil de Jabugo rellom de porc ibèric amb crema de pernil de Jabugo

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  rellom de porc ibèric amb crema de pernil de Jabugo
  • es  solomillo de cerdo ibérico con crema de jamón de Jabugo
  • fr  filet de porc ibérique à la crème de jambon ibérique de Jabugo
  • it  filetto di maiale iberico con crema di prosciutto di Jabugo
  • en  fillet of Iberian pork with cream of Iberian cured ham from Jabugo
  • de  iberisches Schweinsfilet mit Jabugo-Schinkencreme

<Plats a la carta. Carn>