La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca bacallà amb aroma de coco, puré de pebrots vermells i patates palla amb curri
- es bacalao al aroma de coco con puré de pimientos choriceros y patatas paja al curry
- fr morue parfumée à la noix de coco, à la puré de poivrons rouges et aux pommes de terre paille au curry
- it baccalà aromatizzato al cocco, purè di peperoni rossi e patate paglia al curry
- en cod with coconut aroma, red peppers purée and straw potatoes with curry
- de Stockfisch mit Kokosaroma, rotem Paprikapüree und Strohkartoffeln mit Curry
<Plats a la carta. Peix i marisc>