Back to top
bacallà amb aroma de coco, puré de pebrots vermells i patates palla amb curri bacallà amb aroma de coco, puré de pebrots vermells i patates palla amb curri

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bacallà amb aroma de coco, puré de pebrots vermells i patates palla amb curri
  • es  bacalao al aroma de coco con puré de pimientos choriceros y patatas paja al curry
  • fr  morue parfumée à la noix de coco, à la puré de poivrons rouges et aux pommes de terre paille au curry
  • it  baccalà aromatizzato al cocco, purè di peperoni rossi e patate paglia al curry
  • en  cod with coconut aroma, red peppers purée and straw potatoes with curry
  • de  Stockfisch mit Kokosaroma, rotem Paprikapüree und Strohkartoffeln mit Curry

<Plats a la carta. Peix i marisc>