Back to top
bacallà al pil-pil amb samfaina bacallà al pil-pil amb samfaina

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bacallà al pil-pil amb samfaina
  • es  bacalao al pilpil con pisto
  • fr  morue au pil-pil et à la ratatouille
  • it  baccalà al pil-pil con samfaina (baccalà con peperone e aglio condito con stufato di verdure)
  • en  cod al pil-pil with samfaina (cod cooked with chilli and garlic garnished with a vegetables stew)
  • de  Stockfisch al pil-pil mit Samfaina (Stockfisch mit Knoblauch in Öl gegart mit katalanischem Ratatouille)

<Plats a la carta. Peix i marisc>