Back to top
entrecot de vedella amb pebre i rotlle d'espinacs entrecot de vedella amb pebre i rotlle d'espinacs

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  entrecot de vedella amb pebre i rotlle d'espinacs
  • es  entrecot de ternera a la pimienta con rollito de espinacas
  • fr  entrecôte de veau au poivre et au rouleau d'épinards
  • it  entrecôte di vitello al pepe e involtino di spinaci
  • en  veal entrecôte with pepper and spinach roll
  • de  Entrecôte vom Kalb mit Pfeffer und Spinatrolle

<Plats a la carta. Carn>