Back to top
espardenya (llesca amb pebrot i albergínia escalivats amb anxoves) espardenya (llesca amb pebrot i albergínia escalivats amb anxoves)

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  espardenya (llesca amb pebrot i albergínia escalivats amb anxoves)
  • es  espardenya (pan de payés con pimiento y berenjena asados con anchoas)
  • fr  espardenya (pain de campagne au poivron et à l'aubergine rôtis aux anchois)
  • it  espardenya (pane toscano con peperone e melanzana arrostiti con acciughe)
  • en  espardenya (peasant's bread with roast pepper and aubergine with anchovies)
  • de  Espardenya (Bauernbrot mit geröstetem Paprika, gerösteten Auberginen und Anchovis)

<Plats a la carta. Pa amb tomàquet, entrepans i sandvitxos>