La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca déntol amb salsa i pols de musclos i ravioli cruixent de ceba dolça i alfàbrega
- es dentón con salsa y polvo de mejillones y ravioli crujiente de cebolla dulce y albahaca
- fr denté à la sauce et au poudre de moules et ravioli croustillant d'oignon doux et de basilique
- it dentice in salsa e polvere di cozze con ravioli croccanti alla cipolla dolce e basilico
- en dentex with mussels sauce and powder and crunchy ravioli stuffed with sweet onion and basil
- de Zahnbrasse mit Miesmuschelsauce und -pulver und knusprigen Zwiebelravioli mit Basilikum
<Plats a la carta. Peix i marisc>