Back to top
tronc de lluç amb arròs blanc caldós tronc de lluç amb arròs blanc caldós

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  tronc de lluç amb arròs blanc caldós
  • es  tronco de merluza con arroz blanco caldoso
  • fr  tronçon de colin au riz blanc au bouillon
  • it  trancio di nasello con riso bianco in brodo
  • en  fillet of hake with boiled rice broth
  • de  Mittelstück vom Seehecht mit Reis in Brühe

<Plats a la carta. Peix i marisc>