Back to top
camembert arrebossat amb salsa de fruites vermelles camembert arrebossat amb salsa de fruites vermelles

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  camembert arrebossat amb salsa de fruites vermelles
  • es  camembert rebozado con salsa de frutos rojos
  • fr  camembert pané à la sauce de fruits rouges
  • it  camembert impanati con salsa ai frutti rossi
  • en  camembert in breadcrumbs with red berry sauce
  • de  gebackener Camembert mit Beerensauce

<Plats a la carta. Tapes>