Back to top
llit d'espinacs frescos amb emulsió de rocafort i cruixent de cansalada llit d'espinacs frescos amb emulsió de rocafort i cruixent de cansalada

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  llit d'espinacs frescos amb emulsió de rocafort i cruixent de cansalada
  • es  lecho de espinacas frescas con emulsión de roquefort y crujiente de tocino
  • fr  lit d'épinards frais à l'émulsion de roquefort et au croustillant de lard
  • it  letto di spinaci freschi con emulsione di roquefort e croccante di lardo
  • en  fresh spinach bed with Roquefort emulsion and crunchy bacon
  • de  frisches Spinatbett mit Roquefortemulsion und knusprigem Speck

<Plats a la carta. Verdures, hortalisses i llegums>