La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca cueta de rap amb bolets de temporada, foie-gras d'ànec i cacauets
- es colita de rape con setas de temporada, foie gras de pato y cacahuetes
- fr queue de lotte de mer aux champignons de saison, au foie gras de canard et aux cacahuètes
- it coda di rospo con funghi di stagione, foie gras d'anatra ed arachidi
- en angler fish tail with mushrooms in season, duck foie gras and peanuts
- de Seeteufelschwanz mit Pilzen der Saison, Foie Gras von der Ente und Erdnüssen
<Plats a la carta. Peix i marisc>