Back to top
choripán (entrepà de xoriço típic de la gastronomia d'alguns països sud-americans) choripán (entrepà de xoriço típic de la gastronomia d'alguns països sud-americans)

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  choripán (entrepà de xoriço típic de la gastronomia d'alguns països sud-americans)
  • es  choripán (bocadillo de chorizo típico de la gastronomía de algunos países suramericanos)
  • fr  choripán (sandwich de chorizo typique de quelques pays sud-américains)
  • it  choripán (panino imbottito con chorizo tipico della gastronomia di alcuni paesi sudamericani)
  • en  choripán (chorizo sandwich typical of some South American countries)
  • de  Choripán (typisch südamerikanisches Chorizobrötchen)

<Plats a la carta. Pa amb tomàquet, entrepans i sandvitxos>