Back to top
rotlle de sushi (arròs bullit envinagrat i peix embolicats amb una fulla d'alga) rotlle de sushi (arròs bullit envinagrat i peix embolicats amb una fulla d'alga)

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  rotlle de sushi (arròs bullit envinagrat i peix embolicats amb una fulla d'alga)
  • es  makizushi (arroz hervido envinagrado y pescado envueltos en una hoja de alga)
  • fr  makizushi (riz bouilli vinaigré et poisson enroulés dans une feuille d'algues)
  • it  makizushi (riso in bianco condito con aceto e pesce arrotolati con foglie di bietola)
  • en  makizushi (vinegared boiled rice and fish rolled in a strip of seaweed)
  • de  Makizushi (in Algen eingerollter gekochter, gesäuerter Reis mit Fisch)

<Plats a la carta. Entrants i amanides>