Back to top
Vuelva a la lista de diccionarios online

Vocabulari bàsic dels grans magatzems

Vocabulari bàsic dels grans magatzems - Presentación

© Autoria: Govern d'Andorra. Servei de Política Lingüística; TERMCAT, Centre de Terminologia
© Edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2011

 

Aquest vocabulari aplega les denominacions catalanes de més d’un miler de productes, la majoria dels quals es poden trobar en uns grans magatzems, amb els seus equivalents en castellà, francès, portuguès i anglès. Per facilitar-ne la cerca, es poden consultar classificats per seccions, com a les grans superfícies. Així mateix, es recullen en aquestes cinc llengües més de tres-centes cinquanta expressions que es poden presentar habitualment en les converses entre comprador i venedor, també ordenades temàticament.

Es tracta de la versió en línia de la segona edició, ampliada i actualitzada, del Vocabulari bàsic dels grans magatzems, un projecte conjunt entre el Govern d’Andorra i el Centre de Terminologia TERMCAT que esperem que faciliti la comunicació multilingüe als nostres comerços i, especialment, hi impulsi l’ús del català.

Des de la pestanya Consulta de termes, es pot o bé accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) i desplegar les fitxes, o bé  fer directament al quadre Text de la consulta cerques simples o avançades (en qualsevol dels idiomes del diccionari).

 

Equip de treball
Presentació
Introducció
Arbre de camp

 

Autoria:

Govern d'Andorra    Logo TermCat

 

Edició:

Logo TermCat

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:
ANDORRA. SERVEI DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Vocabulari bàsic dels grans magatzems [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2011. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/129/>

 

Última actualización: 24-03-2023