Meteorits, terminologia de la verema, operador turístic... De tot una mica, en el butlletí de setembre

butlletí del TERMCAT

Ja es pot consultar el butlletí d'informació del TERMCAT corresponent al mes de setembre. Hi podreu trobar, com sempre, un recull de les notícies i dels apunts que s'han difós des del Centre de Terminologia al llarg del mes en curs.

Entre les notícies, es destaca la publicació d'una nova infografia interactiva dedicada a la terminologia relacionada amb els meteorits, la participació del TERMCAT en un congrés a Faro i la renovació del conveni que permet disposar de normes UNE-ISO en català.

I pel que fa als comentaris i apunts, hi podeu trobar textos relatius a termes com ara operador turístic, identitat digital o aparat elèctric, a més d'un extens i interessant apunt dedicat a la terminologia del tast de vins i la verema.

El butlletí és l'eina més adequada per assegurar-se d'estar al cas de les notícies relacionades amb la terminologia catalana i dels apunts relatius als termes de més actualitat. Si el voleu rebre a la vostra bústia de correu, només cal que ho indiqueu en el formulari de registre del web.