El TERMCAT renova la seva Biblioteca en Línia

imatge de la Biblioteca en Línia

El TERMCAT presenta des d’avui una renovació completa de la seva Biblioteca en Línia, que permet consultar informació de tots els diccionaris, vocabularis, lèxics i materials de divulgació que contenen terminologia en català.

Sobre la base del sistema integrat de biblioteques de codi font obert Koha, la nova Biblioteca en Línia permet des d'ara fer cerques pels principals camps de cadascun dels prop de 2.000 registres: autor, títol, editorial, any i àrea temàtica, entre d'altres. Per a totes les obres disponibles en línia facilita l'enllaç d'accés. També es destaquen les últimes publicacions amb intervenció del TERMCAT i es proveeixen els enllaços a altres recursos documentals d’interès, com ara el catàleg de publicacions del TERMCAT, el recull d’enllaços d’interès terminològic, etc.

La Biblioteca en Línia forma part del catàleg de serveis del Centre de Terminologia. Si voleu consultar les obres en paper del nostre fons documental o necessiteu més informació, us podeu posar en contacte amb el Servei de Documentació.