La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca amanida de favetes i pernil d'ànec amb vinagreta de mostassa i mel
- es ensalada de habitas y jamón de pato con vinagreta de mostaza y miel
- fr salade aux petites fèves et au jambon de canard à la vinaigrette moutarde et miel
- it insalata di favette e prosciutto d'anatra con vinaigrette alla mostarda e al miele
- en baby broad bean salad with duck meat and a honey and mustard vinaigrette
- de Salat mit jungen Saubohnen und Entenschinken mit Senf-Honig-Vinaigrette
<Plats a la carta. Entrants i amanides>