La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca bledes amb patates, ou dur i maionesa
- es acelgas con patatas, huevo duro y mayonesa
- fr bettes aux pommes de terre, à l'oeuf dur et à la mayonnaise
- it bietole con patate, uovo sodo e maionese
- en chards with potatoes, hard-boiled egg and mayonnaise
- de Mangold mit Kartoffeln, hartgekochtem Ei und Mayonnaise
<Plats a la carta. Verdures, hortalisses i llegums>