La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca amanida de ruca, pera i gorgonzola amb vinagreta de llimona dolça
- es ensalada de rúcula, pera y gorgonzola con vinagreta de lima
- fr salade de roquette, à la poire et au gorgonzola et sa vinaigrette au citron vert
- it insalata di rucola, pera e gorgonzola con vinaigrette al limone dolce
- en rocket, pear and Gorgonzola salad with a lime vinaigrette
- de Rucolasalat mit Birnen, Gorgonzola und Limettenvinaigrette
<Plats a la carta. Entrants i amanides>