La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca amanida de poma, escalivada i anxoves de l'Escala amb vinagreta d'olivada
- es ensalada de manzana, escalivada y anchoas de L'Escala con vinagreta de olivada
- fr salade de pomme, d'escalivada et d'anchois de L'Escala à la vinaigrette de pâté d'olives (légumes rôtis)
- it insalata di mela, escalivada e acciughe di L'Escala con vinaigrette al pâté d'olive (ortaggi arrostiti)
- en salad of apple, escalivada and anchovies from L'Escala with olives sauce vinaigrette (roast vegetables)
- de Salat mit Apfel, Escalivada und Anchovis aus L'Escala mit Olivenvinaigrette (geröstetes Gemüse)
<Plats a la carta. Entrants i amanides>