Back to top
carpaccio de bacallà amb oli d'alfàbrega i tomàquet triturat carpaccio de bacallà amb oli d'alfàbrega i tomàquet triturat

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  carpaccio de bacallà amb oli d'alfàbrega i tomàquet triturat
  • es  carpaccio de bacalao con aceite de albahaca y tomate triturado
  • fr  carpaccio de morue, huile au basilic et tomate concassée
  • it  carpaccio di baccalà con olio di basilico e pomodoro frantumato
  • en  cod carpaccio with basil oil and crushed tomato
  • de  Carpaccio vom Stockfisch mit Basilikumöl und Tomatenconcassé

<Plats a la carta. Entrants i amanides>