Back to top
amanida tèbia de formatge de cabra, espinacs, bledes, festucs i poma verda amanida tèbia de formatge de cabra, espinacs, bledes, festucs i poma verda

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida tèbia de formatge de cabra, espinacs, bledes, festucs i poma verda
  • es  ensalada templada de queso de cabra, espinacas, acelgas, pistachos y manzana verde
  • fr  salade tiède au fromage de chèvre, aux épinards, aux bettes, aux pistaches et à la pomme verte
  • it  insalata tiepida di formaggio di capra, spinaci, bietole, pistacchi e mela verde
  • en  warm salad of goat cheese, spinach, chard, pistachios and green apple
  • de  lauwarmer Salat mit Ziegenkäse, Spinat, Mangold, Pistazien und grünem Apfel

<Plats a la carta. Entrants i amanides>