Back to top
botifarró de Burgos amb pebrots del piquillo confitats botifarró de Burgos amb pebrots del piquillo confitats

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  botifarró de Burgos amb pebrots del piquillo confitats
  • es  morcilla de Burgos con pimientos del piquillo confitados
  • fr  boudin de Burgos aux poivrons del piquillo (petits poivrons rouges légèrement piquants)
  • it  sanguinaccio di Burgos con peperoni del piquillo confit (peperoni rossi e piccanti)
  • en  morcilla from Burgos with pickled piquillo peppers (blood sausage with small, red, hot peppers)
  • de  Morcilla aus Burgos mit eingelegten Piquillo-Paprikaschoten (Blutwurst mit roten, scharfen Paprikaschoten)

<Plats a la carta. Tapes>