Back to top
encenalls d'espatlla ibèrica de gla i crostonets de pa de coca amb tomàquet encenalls d'espatlla ibèrica de gla i crostonets de pa de coca amb tomàquet

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  encenalls d'espatlla ibèrica de gla i crostonets de pa de coca amb tomàquet
  • es  virutas de paleta ibérica de bellota y picatostes de pan de coca con tomate
  • fr  copeaux d'épaule ibérique de gland et petits croûtons de fougasse à la tomate
  • it  scaglie di spalla iberica di ghianda e crostini di focaccia al pomodoro
  • en  shavings of acorn-fed Iberian pork shoulder and croutons of dough bread with tomato
  • de  Schulterstreifen vom iberischen Eichelschwein und Fladenbrotcroûtons mit Tomate

<Plats a la carta. Entrants i amanides>