La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca flam d'ou casolà amb enreixat cruixent i gelat de vainilla
- es flan de huevo casero con rejilla crujiente y helado de vainilla
- fr crème caramel aux oeufs maison au grillage croustillant et à la glace de vanille
- it budino all'uovo casereccio con reticella croccante e gelato alla vaniglia
- en home-made egg crème caramel with crunchy rack and vanilla ice-cream
- de hausgemachter Eierpudding mit knusprigem Gitter und Vanilleeis
<Plats a la carta. Postres>