Back to top
escalopines de vedella amb confitura dolça de tomàquet escalopines de vedella amb confitura dolça de tomàquet

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  escalopines de vedella amb confitura dolça de tomàquet
  • es  escalopines de ternera con confitura dulce de tomate
  • fr  petits escalopes de veau à la confiture sucrée de tomate
  • it  scaloppine di vitello con confettura dolce di pomodoro
  • en  veal scaloppine with sweet tomato preserve
  • de  Kalbsschnitzel mit süßer Tomatenkonfitüre

<Plats a la carta. Carn>